Activitats Aran Hostel

Us donem la benvinguda a les activitats que us oferim des de l’Aran Hostel: on podeu trobar tranquil·litat i aventura.

A l’Aran Hostel no només proporcionem un lloc on allotjar-vos, sinó una oportunitat per connectar amb la natura exuberant que ens envolta i on ens ubiquem, i també connectar amb vosaltres mateixos.

A l’Aran Hostel, podreu gaudir de sessions de ioga, dirigides per instructors experimentats. Despertareu el cos i la ment amb postures i pràctiques de respiració conscient, oferint una oportunitat per revitalitzar les vostres energies i centrar-vos en el moment present. A més, exploreu altres aspectes del benestar amb sessions de meditació guiada i tallers especials dissenyats per fomentar el vostre equilibri emocional i físic.

Lloguer de raquetes de neu, Aran Hostel

Lloguer de raquetes
de neu

T’oferim el servei de lloguer de raquetes de neu perquè puguis gaudir de l’aventura de manera fàcil i sense complicacions. Amb el nostre servei, podràs explorar les rutes per gaudir de paisatges hivernals espectaculars sense haver de preocupar-te de l’equipament.

Esquí, Aran Hostel

Esquí
 

Descobreix les emocions de l’esquí a Baqueira Beret amb l’Aran Hostel. Amb el servei de lloguer d’equipament, classes d’iniciació o perfeccionament, acompanyament a pistes, etc. gaudeix de l’aventura sense preocupar-te de res. Posem a la teva disposició tot el que necessites per a una jornada perfecta a les pistes.

19, 20 i 21 de abril – Amb Yoga Val de Aran

Del 24 al 26 de maig  |  Del 7 al 9 de juny

Del 8 al 12 de juliol

Del 13 al 15 de setembre

De l’11 al 13 d’octubre

Aran Hostel
Aran Hostel
Aran Hostel
Aran Hostel
Aran Hostel
Aran Hostel

Life at Traveler