Activitats Aran Hostel

Us donem la benvinguda a les activitats que us oferim des de l’Aran Hostel: on podeu trobar tranquil·litat i aventura.

A l’Aran Hostel no només proporcionem un lloc on allotjar-vos, sinó una oportunitat per connectar amb la natura exuberant que ens envolta i on ens ubiquem, i també connectar amb vosaltres mateixos.

A l’Aran Hostel, podreu gaudir de sessions de ioga, dirigides per instructors experimentats. Despertareu el cos i la ment amb postures i pràctiques de respiració conscient, oferint una oportunitat per revitalitzar les vostres energies i centrar-vos en el moment present. A més, exploreu altres aspectes del benestar amb sessions de meditació guiada i tallers especials dissenyats per fomentar el vostre equilibri emocional i físic.

Lloguer de raquetes de neu, Aran Hostel

Lloguer de raquetes
de neu

T’oferim el servei de lloguer de raquetes de neu perquè puguis gaudir de l’aventura de manera fàcil i sense complicacions. Amb el nostre servei, podràs explorar les rutes per gaudir de paisatges hivernals espectaculars sense haver de preocupar-te de l’equipament.

Esquí, Aran Hostel

Esquí
 

Descobreix les emocions de l’esquí a Baqueira Beret amb l’Aran Hostel. Amb el servei de lloguer d’equipament, classes d’iniciació o perfeccionament, acompanyament a pistes, etc. gaudeix de l’aventura sense preocupar-te de res. Posem a la teva disposició tot el que necessites per a una jornada perfecta a les pistes.

19, 20 i 21 de abril – Amb Yoga Val de Aran

Del 24 al 26 de maig  |  Del 7 al 9 de juny

Del 8 al 12 de juliol

Del 13 al 15 de setembre

De l’11 al 13 d’octubre

Aran Hostel
Aran Hostel
Aran Hostel
Aran Hostel
Aran Hostel
Aran Hostel

Life at Traveler

This site is registered on wpml.org as a development site.