Espais Aran Hostel

Volem que trobis uns espais i serveis de primera qualitat
perquè la teva estada amb nosaltres sigui fantàstica. Comencem?

Cuina compartida

Volem que et sentis com a casa, per aquest motiu posem a la teva disposició una cuina molt ben equipada on podràs preparar les receptes que t’imaginis. A la cuina comptem amb grans neveres on podràs guardar el menjar.

Menjador

Un espai funcional del que podràs gaudir durant la teva estada i on podràs degustar les teves receptes amb amics, família o noves amistats.

Sala d’estar chill-out

L’espai del que no voldràs marxar! T’imagines relaxar-te després d’una bona esquiada davant de la nostra llar de foc amb vistes a la Vall d’Aran? O gaudir d’un bon llibre després d’una excursió pel Parc Nacional d’Aigüestortes? Desig concedit!

Terrassa

A la Vall d’Aran gaudim de l’entorn natural i volem que ho puguis fer des del mateix Hostel… A la terrassa de l’equipament hi podràs sentir bona música, en directe en algunes ocasions especials, degustar aliments de proximitat, prendre el sol en dies freds i calorosos, etc.

Espai Juli Soler i Santaló

Es tracta d’un espai independent del Hostel que posem a disposició d’usuaris, escoles i empreses per tal de celebrar reunions, trobades, sessions de formació, team building, etc. La sala compta amb tots els equipaments tecnològics necessaris de projecció i àudio. Més informació i reserves contactant a aranhostel@cec.cat.

Aula natura

Espai diàfan i funcional que compta amb tots els equipaments tecnològics necessaris de projecció i àudio.

Aran Hostel
Aran Hostel
Aran Hostel
Aran Hostel
Aran Hostel
Aran Hostel

Life at Traveler