Aran Hostel
Aran Hostel
Aran Hostel
Aran Hostel
Aran Hostel
Aran Hostel

Life at Traveler

Com fer el check In?

L’horari de recepció de l’Aran Hostel és de 8 a 20 h. Dins aquest horari podreu fer el chek in quan us vagi bé. Si arribeu abans de les 14 h podria ser que no tinguéssim llesta la vostra habitació, però us guardarem encantats les vostres maletes!

Quan és el check out?

L’hora de dir-nos adeu és a les 12 del matí. Si necessiteu que guardem les vostres maletes després de deixar l’habitació, ens ho podeu demanar sense problema.

Arribarem quan la recepció ja ha tancat, com podrem accedir al Hostel?

No us preocupeu! Si ja preveieu que arribareu més tard de l’horari de recepció ens podeu avisar al correu aranhostel@cec.cat i ho prepararem tot per la vostra arribada:

1. En el correu electrònic que ens haureu facilitat en el moment de fer la reserva, us enviarem un codi exclusiu per poder obrir un armariet situat a l’entrada del Hostel.

2. Dins aquest armariet trobareu un sobre amb la targeta d’accés a l’habitació i informació important sobre el funcionament del Hostel per fer més agradable i còmode l’estada.

Com està distribuït el Hostel?

A la planta baixa trobaràs les sales comunes que esperem que gaudeixis! Aquestes sales estan a la teva disposició i les pots fer servir quan vulguis dins l’horari establert. L’únic que et demanem és que en facis bon ús i que respectis la resta d’hostes del Hostel.

Les habitacions estan situades a la primera, segona i tercera planta. Els lavabos i les dutxes compartits estan situats a la primera i segona planta, i els lavabos de les suites estan incorporats dins l’habitació.

Quins espais comuns hi ha?

A l’Aran Hostel volem que et sentis com a casa, per això hem previst uns espais comuns que faran que la teva estada sigui fantàstica.

Podràs gaudir d’una zona de chill-out amb llar de foc i sofàs on relaxar-te després d’un dia d’aventures a la Val d’Aran. També podràs preparar les teves millors receptes o cuina de subsistència a la cuina comuna i gaudir dels plats en la zona de menjador.

Compartim habitació, les nostres pertinences estaran segures?

Si, podeu estar tranquils! A l’habitació trobareu armaris que podreu tancar on guardar les vostres pertinences.

Les habitacions tenen finestres?

Totes les habitacions compten amb una finestra que dona a l’exterior i des de la qual podràs gaudir d’una vista espectaculars del nostre entorn. Pots obrir la finestra, si ho necessites.

Podrem guardar menjar a la nevera?

Si, ho podeu guardar en una caixa buida (que trobareu a la cuina) per poder-ho emmagatzemar a les neveres.

Cal que portem estris de cuina?

No, per suposat pots utilitzar tots els estris de cuina que necessitis. Recorda deixar-los nets en acabar pels altres hostes.

Hi ha WIFI al Hostel?

Si, a l’Aran Hostel podràs desconnectar de la rutina i del dia a dia, però si ho desitges o ho necessites també podràs estar connectat al món amb la nostra connexió de WIFI 5G gratuïta a tot el hostel i per tots els dispositius.

Com funciona l’espai per guardar els esquís?

Si sou uns autèntics fanàtics de la neu, posem a la vostra disposició l’espai de guarda esquís. Podreu accedir-hi directament amb la mateixa targeta d’accés a l’habitació.

On podem aparcar?

Davant del Hostel trobaràs un pàrquing gratuït on aparcar el teu vehicle.

Com podem contactar amb el Hostel si tenim una urgència?

Per una urgència ens pots trucar al  +34 648 52 81 96